maanantai 23. tammikuuta 2012

Pientä vilinää jaloissa

Voi voi voi, käytiin eilen (sunnuntaina) kurkkaamassa tota penneliä Lahdessa. Elikkä aamulla kutakuinkin kymmeneltä lähdettiin poikakaverini ja äitini kanssa ajamaan. Äiti sai luvan ajaa tällä kertaa kokomatkan, kun halusin olla takapenkillä poikkikseni kanssa.. Matka sujui ongelmitta ja paikalla oltiin about 12 jälkeen.

Heti sisälle mennessä tuli Pilvi jo vastaan ja voi voi sitä riemun määrää kun tuli uusia ihmisiä. Pilvi on kyllä ehdottomasti varauksettomin (onko ees sana?) koira mitä oon nähny, ei juurikaan puhissu, oli vaan ilonen :D Ja voi sitä riemua ku pikku karvapallot näin, tuli sellane tunne et onks nää ees oikeita. Sitte sinne aitauksee sekaa vaa ja tutkimaan.

Meiän pennuks on nyt, kuten blogin nimestäkin voi päätellä varmistunut Creme Vanilla, vielä en tiedä onko se Cremé vai Creme :D No mutta kuitenkin. Tapaaminen sujui mukavissa merkeissä ja vietettiinkin siellä noin puol toista tuntia ja kerettiin kahvitellakkin välissä. Lupautui kasvattaja näyttämään miten aikuisen turkkia hoidetaan jne. Mukavaa! :)
Minä ja meiän pikku pallo


Pallo poikaystävän hoivassa


Silittelin Pilviä kun se imetti, kun se siihen tuli niin kovasti kiehnäämään viereen niin kävi sitten tohon viekkuun makuulteen (oli siis alunperin pystyssä imettämässä, kun pennut on jo noin isoja)


Pennun tuoksuisin terveisin,
Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti