lauantai 25. helmikuuta 2012

Kotona taas!

Sairaalassa viikon vietettyäni aika kerkesi vierähtää eikä esim. seisomisharjoituksia kukaan ole tehnyt, ei istumisia, ei naksutteluja eikä vastaavaa. Tuntuu että kielto-sanassa ollaan menty taaksepäin mutta näin aamulla tuntuu että ensimmäinen kielto riittää, kun toinen yrittää pahoin jo kärsinyttä maton reunaa syödä. Sisäsiisteydessä samalla tasolla, jos tajutaan viedä ulos niin sinne tulee pissit ja kakat aina ulos (paitsi kun olin sairaalassa ilmeisesti... -.-') Sen verran edistystä on tullut että portaat kävellään ylös ja alas, tai nuo kaksi rappua mitkä tuossa ovat :)

Hippu on paljastanut pahis-luonteensa ja jyrsii kaikkea mahdollista varpaista kaapin kulmiin. Noh, kyllä toi kielto alkaa nyt toimimaan, kun muistaa että Milla ei tykkää sillon kun se näyttää happamalta kun sitruuna. Eilen harjoiteltiin hieman istumaan puoliksi namittamalla, naksuttimen kanssa kuitenkin. Hokaa mitä haetaa, kun namutetaan vähän ensin, sitten tarjoaa istumista. Ongelmana on se että toinen luisuu siitä heti namin saadessaan makaamaan. Noh, korjattavissa. Tarkoitus olisi tänään lisätä siihen istu-käsky :)

Toinen päivän spekuloimani-ajatuksen-tasolla-vielä-oleva-suunnitelma olisi treffata kaverin lappiksen kanssa.. Saa nähdä toteutuuko mutta toivottavasti, niin saatais hänelle koira-kamua ettei tarvii tyhmien ihmisten kanssa vaan hengata aina. ;) Nyt vaan kuvasaastetta viime perjantaista tähän perjantaihin, ei ollut kamera mukana osastolla niin en voinut aikaisempia laittaa.

Hippu ja ensimmäinen luu :)

Ulkona on ihan kivaa, mutta panta tykkäsi kutittaa :(


Demoni, jolla mieltymys varpaisiin


Osaa se joskus olla rauhassakin 

Seisomayrityksiä, eipä siitä mitään tullut. Ja tämä on siis paras kuva... 8vk + 3 pvä


Sylissä on hyvä olla aina välillä, kunhan ei liian pitkään :)

Ja vesikippo + ruokakippo on edelleen pop 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti