sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Leikkejä

Nyt kotiuduttua on otettu niskasta kiinni tätä sekasortoa ja periaatteessa opeteltu uudestaan kielto, jotta se menee nyt perille... ei oo meinaa kiva ku kaikki kynnykset jyrsitään ku pikkune hamsteri. Mur. Istumista ollaan harjoiteltu ja se toimii jo käskystä, maahan menoa kokeillaan. Istumisessa ongelmana on se että tyttö tykkää suoraan luiskahtaa siitä maahan jalat liu'uttamalla. Apua? Sama itse maahan menossa, ei perinteisesti vaan liu'utetaan jalat. Toimisiko vaikka vaan maton päällä harjoittelu? Pitääkin kokeilla huomenissa.

Yöt nukutaan suht koht hyvin, vingutaan kun pissittää ja kakittaa. Kerran pitää käyttää yöllä ulkona, mutta tuntuu aina siirtyvän se ajankohta yö kerrallaan. Hienoa <3

Eilen treffailtiin tosiaan kaverin lappista ja alku aristelun jälkeen (lue: karattiin vikisemään ovelle yksinään) alkoi varsinainen kiertely. Ensin Hippu karttoi Nöpöä, mutta kun tajuttiin yhteiset säännöt tuntui siltä, että tästä voisikin tulla jotain. Paikoittain leikit näyttivät rajuilta, mutta ei sieltä kuulunut Hipun suusta kuin yksi vinkaisu. Nöpö ei hirveemmin komentanut, vaikka Hippu roikkuikin aika ajoin toisen poskissa kiinni. Noh. Loppujen lopuksi se olikin Nöpö, joka juoksi karkuun! Tänään oli kylvyn aika, tämä pikku kakkamonsteri kun niin tykkää siitä vedestä niin viimeinen mahdollisuus kokea kylpy piti käyttää. Voi kuinka toinen tuntui tykkäävän ja kylvyn jälkeen riittikin energiaa vaikka mihin!Enpä aikaisemmin muistanutkaan sanoa, mutta nyt kun viimeisestä kuvasta taas huomasin ovat korvat nousseet pystyyn sairaala-aikanani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti