keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Näin sitten.

Sanotaankos näin ettei ensimmäinen viikko mennyt aivan putkeen, kirjoittelenpa päivä kerrallaan:

Torstai: Haetaan neiti kotiin, tutustutaan, turvautui kovasti minuun muttei uskallettu tutkia talosta esim ruokailu huonetta tai olohuoneesta ei puolta pidemmälle menty. Makuuhuoneessa pikkuvalo oli pelottava, joten kattovalon oli oltava päällä, jos jonkin oli päällä oltava, sillä muuten tuli hepuli. Nimi päätettiin ja alettiin siihen tottua. Ulkona käytiin yölläkin pari kertaa.

Perjantai: Tutustutaan taloon ja kaveri tulee kylään, hippu ottaa hyvin vastaan kaikki ja nuolee sormet läpi. Myös puree ja sitä kielletään. Jyrkkä ei kun purraan jotain tuhmaa. Jos ei usko niin naksautetaan sormia, pamautetaan seinää tai jotain muuta, jota sitten ihmettelee. Ei syö kunnolla, joten sekoitetaan kermaviiliä ruokaan ja johan maistuu. Ensimmäinen ero minusta, sillä kävin konsultoimassa kaveria jolla oli hieman loooove-problems :( Aikaisin nukkumaan kuitenkin ja yöllä pari kertaa ulkona, kun vauva vinkui ulospääsyä. Fiksu tyttö.

Lauantai: Sairastun ja kuume nousee 38,5 ja käväisee jopa 39,5. Hippu tottelee pääsääntöisesti kun kiellän ja alkaa tulla luokse kutsusta. Naksuttimeen on hieman tutustuttu ja kontaktista palkittu. Namia piti vaihtaa kun olivat koulutusnamit niin hirrrrmu kovia :love: Makkarin valo ei enään pelota ja neiti pyytää ulos (tai sit kuvittelen :aurinko:)

Sunnuntai: Kuume pysyy korkeana ja poikaystävä lenkittää Hippua. Kun poikaystävä lähtee kahdelta päivällä veli vahtii koiraa kun nukun sairautta pois. Ei tuota tulosta.. Hippu tekee parit pissat sisälle mutta kaikki kakat on tullut ulos. Sänky ei edelleenkään ole pop, mutta vesikippo ei ole enään must. :peukku:

Maanantai: Terveys-keskus-sairaala rumba. Hippua vahtii äiti ja veli vuorotellen. Itkee miun huoneen edessä ja nukkuu oven suussa... voi toista. Kun oisin siellä jos voisin... :paijata:

Tiistai: Keuhkokuumeessa sairaalassa ja Hippu täyttää 8vko. Ei saatu poseerauskuvaa, mutta otan sen heti kun mahd.

Keskiviikko: Sama jatkuu ja tod näk vasta perjantaina pääsen kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti