perjantai 2. maaliskuuta 2012

Koirakamuja ja kieltoja kuuroille korville

Nyt vielä jälkipäivityksenä, kun tuli mieleen palstalle kirjoitellessani se, että Nöpön eli alemmissa postauksissa esiintyneen lapparin kanssa treffailun jälkeen tavattiin myös toisen kaverin 5v Kamu-koiraa. Kamuun suhtauduttiin heti innostuneena, mentiin haistelemaan ja koitettiin leikkiä, kun taas Herraa ei olisi kiinnostanut ei niin YHTÄÄN. Luikittiin karkuun heti kun mahdollista :( Mutta muuten meni oikein mukavasti, saatiin vähän uroksistakin esimakua jne.

Sitten lenkillä on tullut nyt LPR asuttua muutama koira vastaan, paria ollaan tervehditty, kunhan ollaan huikattu rokotuksista ensin. Tiibetinspanieli Bellaa pari kertaa nuuskaistiin ja Bella teki saman, vetäytyi arvokkaasti eikä halunnut osallistua pikkuisen leikkiin. Tää olis lähteny vielä mukaan lenkille, jos ois vaan päästäny! Sen verran innoissaan oli toisesta. Ja nyt heti tänään aamutuimaan tuli vastaan kaksi cavalieria (?) joita tervehdittiin vain sylistä käsin, sillä Hippu siellä oli jo valmiiksi, kun koirat tulivat vastaan. Hiukan siinä haisteltiin ja vaihdoin muutaman sanan omistajan kanssa. Lähinnä kyseli rotua ja ikää. Oikein mukavan tuntuisia hauvoja asuu samassa rakennuksessa :)

Sitten vielä loppuun pieni valitus siitä kun meiän neiti syö, jyrsii, kaivaa, puree. Riehuu jatkuvasti, mistä tuleekin lempinimi Hippunaattori. Ei siinä voi muuta tehdä kun yrittää kieltää, mikä ei tunnu menevän perille ei niin lainkaan. Argh. Mutta kyllä sitä loppujen lopuksi aina kuunnellaan. :)
-ei:n koettelu

1 kommentti:

  1. Hei mie vasta tänää huomasin käydä koirat.comissa kattomassa viestejä! Ihanaa että uusia kessuja kotiutuu e-karjalaan :) Me muutettiin Oivan kanssa Ruokolahdelle juuri ja täälläpäin ei vielä ole yhtään koirakavereita :/ Muita kessujakaan ei olla viime syksyn jälkeen treffattu. Oivasta muuten kuvamateriaalia tuossa miun nimen linkissä :)

    VastaaPoista