lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

Meillä alkaa lenkit sujua pikkuhiljaa ja bostailu minimisoituu. Enään pari kertaa lenkillä pitää testata kuka se pomo olikaan. Ihanaa, että pikkuinen alkaa jo ymmärtämään ettei lenkki ole sitä että istutaan vallilla ja syödään hihnaa. Ette voi uskoa sitä riemua, kun saadaan lenkki tehtyä ilman yhtään vastaavaa 'bostailu'-pysähdystä.

Tänään otettiin pienet päikkärit, joku kaks tuntia sillain, että miun huoneen ovi oli kiinni ja oltiin kahdestaan. Ihan hyvin nukuttiin molemmat, mutta sitä välillä joutu tarkkailemaan, ettei tee pahojaan. :) Ihana pikku hippula toi kyllä on <3 Ruokakuppi on edelleen pelottava, mutta oon huomannut, että syö paremmin jos kupissa on vain vähän ruokaa. Ja sitten sitä lisäillään, kun edelliset on syöty. Hyvä tyttö <3


Faunattaresta ostetut kierre-tikut ovat ihan lemppari-juttu! Menevät ihan hetkessä, kun pikkuinen ne saa tassuihinsa! Hyvä että löyty tämmönen (edullinenkin) lemppari herkku. Noiden uusien kana-juttujen lisäks. Ruokana menee edelleen Royal Caninin pentu-ruokaa, mikä ostettiin kasvattajan kautta. Tuntuu maistuvan ihan hyvin, parhaiten meni kermaviilin kanssa ihan alussa. Mutta kyllä tuo vieläkin menee, kun jaksais vaan syödä. Mietiskelen, että onko annokset liian isoja vai mikä on, kun ei maistu? Noh... kyllä se tästä.

Ollaan deittailtu taas kaverin lapparia alkuviikosta ja voi mikä riemu siitä taas syntyikään, kun pääsivät temmeltämään yhdessä. Miulla on sellanen fiilis, että näistä tulee ihan bestiksiä, Kunhan tää vähän saa kokoa lisää, eikä leikki ole enään yhtä yksipuolista, vaikka lappari onkin ihan hyvin mukana.

En ymmärrä ton mieltymystä sanomalehden repimiseen, ja syömiseen!!! Se on siis jotain maailman maukkainta herkkua mille ei edes possunkorva mahda yhtään mitään!!! Kaikki sanomalehdet, mitkä ovat näkyvissä ovat kyllä pissapaikkoja, mutta ei kuuloakaan siitä ettei niitä revittäisi. Murr.

Sitten on haukkuminen, sitä tapahtuu jonkun perheenjäsenen lähtiessä ja se jatkuu muutaman minuutin kerrallaan. Pahimmillaan se on, kun lähden. Mutta sitä on alkanut esiintyä myös, kun äiti tulee töistä. Hippu ilmeisesti tunnistaa rappukäytävästä kuuluvat korkokenkien kopinan. Tiedä sitten... Nytkin se jotain haukkui ovella, vissiin hissiä. 


2 kommenttia:

  1. Koirat kuulee kuulemma jo pitkän matkan päästä jos ''lauman''jäsenet on tulossa kotiin :)

    VastaaPoista
  2. Meillä ollu raksuja tarjolla koko ajan alusta asti, ja tuli myös huomattua että ei otus syöny niitä niin paljon ku ois saanu. Siispä aloin täyttää aktivointipalloa (sitä jotain trixien tms. labyrinttipalloa) niillä raksuilla ja sitä tykkää edelleenki pyöritellä ja syö siitä lattialle levinneet nappulat. Myös muihin aktivointileluihin laitetaan useiten niitä, joskus harvoin juustoa tai lihapullapaloja. Pienenä ei onnistunu huijata edes piimään sekoittamalla, vaikka piimä sellaisenaan on herkkua :D Käytössä ollu aina Jahti & Vahti- ruoka. Seuraavaksi vaihdetaan merkkiä ettei tarvihe pelkän koiranruuan takia raahautua agrimarkettiin :)

    VastaaPoista