keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Sairastelua ja muita kuulumisia

Joo elikkä olinpa sitten taas osastolla 6 päivää, kun en saanut viime kerralla siitä tarpeekseni... tällä kertaa jo viimekerralla itänyt poskiontelotulehdus pääsi kukoistamaan. Argh. No, nyt sitten antibiootteja, duactia ja kaikkea muuta mukavaa. Ei siinä sitten. :)

No viime viikolla maanantaina käytiin lapparia taas moikkaamassa ja olivat, kuin eivät olisi olleet lainkaan erossa! Sitä oli kyl aika ilo kattoo :)Sitte täytettiiki tiistaina 10vko! Painoa kutakuinkin 4,3 kiloa kun ei tarkemmin saatu mitattua. Nyt on kyllä tällä hetkellä paino pikkusen päälle sen 5kg. Tarkkaa tietoa ei edelleenkään, säkää ei olla saatu mitattua, kun tarkkaa kohtaa ei oikein hahmota, eikä tuota saa paikallaan pysymäänkään niin pitkää aikaa. :D Paitsi kun se nukkuu. <3Aivan kaikki pitää lenkeillä päästä tapaamaan, haistelemaan, nuolemaan ja muuta mukavaa. Ai että kun tekis mieli, sit osotetaa mieltä ja testataan kuka on pomo, kun ei päästäkkään minne haluttiin. Murr. Istuminen ja maahan meno onnistuu nykyään aika hyvin, mutta tilanteessa jossa on vähänkin häiriötä, on edelleen ongelmia. :) Ruokakuppia on alettu vierastamaan, eikä sieltä haluta syödä lainkaan. 

Käytiin äsken Mustissa & Mirrissä, mistä mukaan tarttui Hippulalle herkkuja. Seuraavaksi ihmeteltiin keskustan ihmispaljoutta, kun jouduttiin kävelemään hetki päästäksemme seuraavaan kohteeseen; Faunattareen. Katseita käännettiin tiuhaan tahtiin, mutta vain pari pysähtyi kysymään rotua. :) Faunattaressa Hippu sai maistaa kanin fileetä, voi kun maistui hyvälle. Erittäin ystävällistä henkilökuntaa, jotka piti kaikki pussata läpi, moneen otteeseen! :) Sitten käytiin apteekista noutamasta matokuuri, mikä saatiin pienten hankaluuksien jälkeen annettua pikkuiselle :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti