lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lisää treenailua ja treffailua

Aamulla oli aikamoinen sotku huoneessa, kun oli neiti päässyt yön aikana riehumisen makuun, vaikkei päästänyt lainkaan ääntä... mur. :D


Nyt on istuminen pikkuhiljaa hanskassa, hihna annetaan irroittaa rauhassa ja lehtien syöminen lopetetaan about ensimmäisellä Hei:llä tai viimeistään sitten Ei:llä :) Ainakin miun komentamana. Maahanmenoa tänään treenailtiin ja se onkin pikkuhiljaa ihan nice :) Noottia tulee äidiltä kun Hipun näki sängyssä tänään, mutta kyllä sen on toipilasta pakko päästä kattomaan. Donitsia vingutetaan kovaa ja korkealta.

Hippu alkaa myös ilmoittaa ulos pääsyn tarpeesta muuttumalla täydelliseksi Hippunaattoriksi, purren käsiä ja jalkoja ja vinkuen välillä. Äsken olin ulkona hieman kuvailemassa Hipun kanssa mutta hetken keskeytti paikalle tupsahtaneet kaksi koiraa. 2-vuotias Kleinspitz Naksu ja 13 viikkoinen suomen ajokoira (ehkä?) Rekku. :D Rekun kanssa riekuttiin aika rajustikkin ja hihnat sotkeutuivat jatkuvasti, Naksun kanssa oli huomattavasti hillitympää, johtuen lähinnä siitä että oli ohittamassa leikki-ikää :) Aamu-lenkillä tavattiin myös jo aikaisemmasta päivityksestä tuttua Bellaa, joka edelleen juoksi karkuun innokasta leikkijää.  Sitten hirveä vinkuminen muiden koirien perään, kun on leikki loppu ja aika mennä kotiin.. Tykkää heittää kaiken lisäksi vielä lukot päälle ja tehdä täyden stopin.

1 kommentti:

  1. Voi Hippua, ihan ylisöpö :) edelleen...
    Meillä ei oo kokeiltu maahanmenoa vielä ollenkaan. En edes jaksa uskoa että voisi meillä vielä onnistua :D Noh, ehkä pian ehkä pian.... :)

    VastaaPoista