tiistai 15. toukokuuta 2012

LPKY:n pentukurssi osa 1

Tänään herätessä jännitti ja tuli katsottua kelloa parin minuutin välein. Oli nimittäin tiistai ja tarkoituksena oli mennä LPKY:n pentukurssille. Sitä ennen piti tietenkin reippailla ja syödä hyvin. Hippu oli aivan loistava koko päivän ajan. Huomisin myös uuden taidon; Hippu saa ilmasta kiinni kinkkupalasen :3 Onko motivaatio korkeampi kuin pari viikkoa sitten, vai koordinaatio parantunut? Jaa'a :)

Mutta pentukurssilla oli noin 8 koiraa meidän 4-5kk ryhmässämme. Oli basset, kääpiöpinseri, berni, jöötti, jenkki, suomen lappari ja jokin terrieri :3 Ensin harjoiteltiin kontaktia, niin että nimeä kutsumalla jos koira reagoi millään lailla, palkittiin. Alkukankeuden jälkeen Hippu hokasi nopeasti homman jujun ja tarjoaa nyt ihan  nätisti jo kontaktia.

Seuraava juttu olikin istuminen ja se meni huomattavasti nätimmin kuin kontaktin otto, jota ollaan laiminlyöty jopa. Kysyin samalla myös 'lonkallaan istumisesta' eikä siitä tokossa ainakaan vielä rokoteta, ja hyvä niin, sillä se on Hipulle ollut luonnollisempaa kuin suoraan istuminen. Viimeinen juttu oli vaikein, hihnassa nätisti kävely. Tämä oli noin puoli metriä kerrallaan tapahtuvaa tökkimistä. Enne viimeistä tehtävää HIpulta oli jo kadonnut aivan täysin motivaatio. Hippu alkoi haukkumaan kimeällä äänellään (noin 3 kertaa) ja heitti maahan makaamaan. Pidempään ei olisi kyllä jaksanut ei pentu enkä minäkään.

Nyt vieressä lattialla nukkuu tyytyväinen pikku pentu :3 <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti