sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Uudempaa settiä

Sitten toukokuun pariin. Eli vappuna käytiin mukavalla vappulounaalla O:n, Jassun, Jassun poikaystävän ja Joonaksen kanssa. Menussa oli cocktail-tikkuja (nakki, juusto [Oli mennyt pilalle/kovettunut, nam], viinirypäle, lihapulla), munkkeja, kolmioleivät ja tietenkin juomana ihka aitoa kotitehtyä (jopa kahden eri kodin) simaa! Piknik vietettiin edellisenä päivänä tutkitun lammen läheisyydessä, josta koirat saivan tarvittaessa juotua. Kaikista kivointa koirista oli toisaalta etsiä haistelemalla läheisestä pusikosta sinne heitettyjä juustoja. Saivat ainakin harjoitusta sen suhteen. Tehtiin myös kaksi epäonnistunutta kadonneen etsintä yritystä. Häiriötä tuli suorittavalle koiralle aina toisesta.


Ollaan oltu Hipun kanssa nyt kohta kolmeviikkoa lennossa, meinaan että ei esim olla koko toukokuussa yövytty Lappeenrannassa kertaakaan. Nyt olis tarkotus alkuviikosta mennä sinne, sillä tiistaina alkaa jo pentukoulu lappeenrannan palvelus koira yhdistyksellä! Sain vihdoinkin aikaiseksi varata tuonne kurssille paikan, yksi kerta sitä on jo mennyt, mutta kesken kurssinkin saa aloittaa! JES! :) Pitää mennä sinne ajoissa, jotta rauhoittuu paikan päällä edes vähän.


Hipun tuhojen listaan olen unohtanut lisätä erään "pikku" jutun. Elikkäs poikaystävän lattiassa on aina ollut semmonen pieni "lommo" ja yksinolon aikana Hippu on sitä päässyt "vähän" jyrsimään eli semmonen alunperin 1x1 lommo on nyt 5x5 alue josta on laminaatti(?) kokonaan revitty. Ei oo meinaa kaunis...

Ja Hipun sulostuttaviin piirteisiin pitää lisätä ehdottomasti, että Hippu pitää asioiden päällä istumisesta, ei sillain niinkuin kokonaan, vaan mieluiten vain se peba esim patjan reunalle (kun on patja lattialla) :D Jalat ei oo lainkaan siis sillä patjalla. Sitten säkkituolit on joku sen obsessio, ne on niin kivoja istuttavia että huh huh :D Toissapäivänä Hippu istu miun kengän päälle samalla tavalla, kun odotti että otan hihnan esille. :3


Temppuja ollaan opeteltu vain "yläfemmat" eli läpsyt. Käskyinä ovat yläfemma ja toiselle high5. Pentukurssilla odotan että saadaan lisää motivaatiota tuohon koulutukseen niin itselle kuin pennullekkin, istumista saataisiin parannettua kuin myös maahanmenoa. Ja sitten luoksetulo olis ihan ykkös toiveena miulla, koska se toimii oikeastaan kunnolla vain naksujen että naksuttimen kera. Eikä ikinä kun sitä oikeasti tarvitsisi.. oon nyt alottanutkin siinä treenit kunnolla.


Hampaita on vaihtunut tosta edestä ja sitten taakse puskee ylös että alas takimmaiset hampaat. Eilen huomasin pienen kuullotuksen tosta ikenestä läpi ja tänään se on sit jo läpi ikenestä :) Toisella menee nykyään noin luu per päivä, kun kutiaa niin kovasti pikkuset hampaat & ikenet.

Viime sunnuntaina, viikko sitten, käytiin Etelä-Karjalan Keeshondien kevättreffeillä. Paikalla oli 10 keeshondia ja 13 omistajaa/taluttajaa :) Kaikki olivat tosi mukavaa sakkia ja tulivat hyvin juttuun. Paikalla oli myös tuttujakin, elikkä Oivan omistaja, kenelle olin aikaisemmin jutellut netin välityksellä. :) Käveltiin Joutsenossa kiukkaanlammen reitti eli noin 4km ja aikaa vierähti makkaranpaiston kera noin 2½ tuntia. Hippu kulki koko matkan vapaana ja olin ihan sika ilonen kun se katteli ain välillä et ollaanko myö O:n kanssa vielä matkassa mukana. Treffien päätteeksi Hippu sai hienon lelun vanhemmalta rouvashenkilöltä :)

Uusi lelu, Nalle
Kuvaaja: Markku Hämäläinen
Nykyään autossa Hippu haluaa aina istua etupenkin pelkääjän paikalla mielellään jonkun sylissä. Jos tällä jollakulla on tavaroita sylissään, though luck, tehkööt tilaa minulle. :'D Miulla oli sylissä kiinalainen (oikeasti kiinalainen) teesetti paketissa, ja eikun sitten pitämään tota koht kymmenen kilon patukkaa toisella polvella ja sitten teesettiä toisella :D Autovaljaita pitäis kokeilla lähiaikoina, mutta sillon jonkun muun kun miun pitää olla kuskina.

Ja sitten random uutinen: ME MENNÄÄN KIINAAN O:N KANSSA mikäli saa henk koht vapaita sivarista 
Matka sijoittuu heinäkuulle, ja meiän pitää viel järjästellä Hipa jonnekkin siksi aikaa. Vahvoja suosikkeja ovat äiti ja miun veli mikäli veli ei lähe mukaan sinne... saa nyt nähä. Jassu on Hesassa tod näk ja se vaikeuttaa asioita. :(

Nyt on Hippua pesty toden teolla, kun on noihin pyllykarvoihin tarttunut parin päivän ajan tosi nättiä löysää kakkia. Noh, kyllä siitä aina selviää kun vaan kuvittelee itsensä jonnekkin aivan muualle :'D


Tulossa kuvapostaus maalis-toukokuu kunhan saan kameran kytkettyä tietokoneeseen! :)

1 kommentti:

  1. Pöö, miul on muutama enemmän tai vähemmän onnistunu kuva Hipusta sieltä kessutreffeiltä~

    VastaaPoista